WAAR WACHT JE OP? INVESTEER IN DE TOEKOMST

Investeer in een goede domeinnaam.

Een domeinnaam is uniek. Dus zorg er ook voor dat de concurrentie jou niet voor is. Het kan op lange termijn heel bepalend zijn voor uw omzet en concurrentiepositie.
Online aanwezig zijn en online ondernemen is meer dan ooit belangrijk. De puur fysieke winkel haalt het bijna niet meer. Combineren met een webshop kan uw omzet behoorlijk verhogen.
Nieuwe klanten vinden meestal hun weg via internet. Zorg dan ook dat je naast jouw bestaande website domeinnamen hebt die je kan hanteren voor promotiecampagnes. Goed te onthouden en to the point.
Een domeinnaam stijgt in waarde als er een goede website aan gekoppeld is. U plukt de extra vruchten van uw investering dus ook bij een eventuele overnamen van uw bedrijf.
Een goed te onthouden en te spellen domeinnaam zal ervoor zorgen dat u meer rendement haalt uit een campagne. Sluit zoveel mogelijke foute schrijfwijzes uit. En zorg dat de potentiële klant uw domeinnaam goed in het achterhoofd heeft.

Vergeet ook niet dat de overname van een premium domeinnaam een eenmalige kost is. Bij de volgende jaarlijkse vernieuwingen betaal je de normale registratieprijs. (naargelang registrar tussen 5 en 50 Euro)

ONLINE SUCCES

Varia factoren bepalen uw online succes

Waarom zou ik nu al een domeinnaam kopen?

Bescherm uw toekomstplannen en geef de concurrent geen kans?

tel: +0032(4)99/800.200