Domeinnaam kopen of verkopen Verkoop en verhuur van domeinnamen.
Leasing van Belgische domeinnamen.

___ Welkom bij

DANCO MEDIA
Domeinnaam kopen of verkopen Advies en bemiddeling bij aankoop domeinnamen.
Safe transfer service voor uw domeinnaam!
Juiste domeinnaam?

Koop verstandig

Goede domeinnaam kopen

Start u een nieuwe onderneming? Wat zijn uw korte- en langetermijnplannen? Uw doelgroep? Welke kanalen ga je gebruiken om jouw bedrijf of product te promoten? Kortom, het zijn een hele reeks vragen die we samen overlopen om tot een goede keuze te komen.

De juiste domeinnaam?

Een domeinnaam nodig voor een reclamespot? Start je een nieuwe activiteit? Wij kunnen voor bijna elke activiteit of actie een goede domeinnaam aanbieden. Of wij gaan voor u op zoek naar een geschikte domeinnaam aan een correcte prijs.

Het is beter de domeinnaam zo kort mogelijk te houden. Beter te onthouden. Maar ook eenvoudiger voor weergave op flyers, bestelwagens, etc … 

Wil je een specifiek artikel of specialiteit promoten zorg dan dat de domeinnaam dit trefwoord bevat. Vb.   luxebadkamer.be

Als je in België actief bent is een .BE domeinnaam een absolute must. Dit geeft bezoekers meer vertrouwen is al uit veel onderzoeken gebleken.

Denk ook aan meervouden. Vb. damespruik.be en damespruiken.be Een goed trefwoord zal ook de vindbaarheid in zoekmachines bevorderen.

Goed uit te spreken domeinnaam. Je zal maar eens een radiospot maken en tot de vaststelling komen dat niemand jouw domeinnaam correct weet te noteren. En dus ook niet weet te vinden.

Ga zoveel mogelijk voor een beschrijvende domeinnaam. Ofwel heel specifiek zoals vb. kinderfietsen.be (en je registreert meerdere) ofwel fietsen.be. Veelal zijn deze domeinnamen wel al geregistreerd maar niet in gebruik. Dus dan kan je de eigenaar contacteren voor een overname.

Typ gewoon de domeinnaam in in het invulveld van uw browser

Ga naar DNS.BE en daar kan je kijken of de domeinnaam vrij is. Maar niet registreren.

Ga naar de website van een erkend registrar. Als de domeinnaam vrij is kan je daar dan ook meteen registreren. De registratiekosten verschillen per registrar.

De domeinnaam is niet meer vrij. Wat nu?

Als de domeinnaam verwijst naar een actieve website was een concurrent u voor. Kom je echter terecht op een te koop pagina of blanke pagina dan maak je nog kans. Wij adviseren en bemiddelen hier graag.